IRLANDA I IRLANDA DEL NORD GRAN TOUR

0

Presentació

Un petit país amb una gran reputació: paisatges imponents i un poble fascinant i amable, la naturalesa lírica del qual s’expressa en la calidesa del seu acolliment.

IRLANDA: TOTS ELS RUMORS SON CERTS
Tots els rumors són certs: Irlanda és una preciositat. Els irlandesos necessiten poc per a proclamar la seva terra la més bonica del món. En la part més occidental d’Europa es troba aquesta petita illa d’origen cèltic i verds paisatges. Irlanda és un estat sobirà des de 1922 i després de superar períodes complicats actualment és una de les economies que més creix en el món. Irlanda és el lloc idoni per a xopar-se de la vida que respiren els seus pobles i ciutats. Llogarets bellíssims ofereixen un merescut descans acompanyat d’una cervesa després de peregrinar per rutes de camp. La capital del país, Dublín, aglutina el caràcter irlandès més festiu que també descobrirem en altres ciutats, on divertir-se amb el públic local que diàriament freqüenta els animats pubs irlandesos al so de la música cèltica. El paisatge irlandès és encantador alhora que salvatge. Els agrestos penya-segats que envolten la costa combinen perfectament amb prats d’un verd captivador i ruïnes disperses de pedra que l’explorador trobarà en el seu recorregut per l’illa.

IRLANDA DEL NORD, UNA DESTINACIÓ PER DESCOBRIR
Irlanda del Nord se situa entre les noves destinacions turístiques d’Europa. Després de molt de temps deixada de costat pels problemes del terrorisme i l’absència d’estructures turístiques, la Irlanda del Nord moderna d’avui ofereix una barreja de tradició cultural i musical, amb ciutats, monuments, patrimoni i, sobretot, una naturalesa i uns sabors desconeguts, amb els molts escenaris que li van servir com localitzacions a la famosa sèrie televisiva “Joc de Trons”. I al costat de la bellesa de la naturalesa trobem la proximitat de les seves gents. Aquest costat de l’Illa, que pertany a Regne Unit, és un espectacular destí a visitar.

IRLANDA EN PRIMAVERA I ESTIU
Durant els mesos de març a maig, és primavera a Irlanda. Per a aquests mesos les temperatures oscil·len entre 8° i 12 °C; el mes de maig és considerat el mes més agradable durant la primavera a Irlanda. Durant el període d’estiu, que oscil·la entre els mesos de juny a agost, les temperatures poden estar entre 16° i 28 °C.Els mesos de juliol i agost, són els mesos més càlids de l’any i els dies de llum solar són de 18 hores aproximadament, caient la foscor passada les 11 de la nit.

El Preu Inclou

 • Transport en avió. Facturació de maleta fins a 20 kg, Autocar per a tots els trasllats i excursions en territori d'Irlanda i Irlanda del Nord.
 • Hotels de 4*. Règim de pensiò completa.Aigua i una pinta de cervesa en cada àpat.
 • Entrades als museus i monuments segons es descriut al programa.Guia local de parla espanyola a Irlanda i Irlanda del Nord
 • Assegurancça d'assisteènvia en viatge i assegurança de cancel·lació de viatge.Consultar cobertures a la nostra web.
 • Obsequi del viaje.

El Preu no inclou

 • Despeses privades.
 • Extres als hotels i/o restaurants.Canvi en el menú.
 • Propines.

Què pot esperar d'aquest viatge?

 • Patrimoni Mundial de la Unesco.Una excursión cultural de gran calidad.
 • Millor relació qualitat/preu del mercat.
 • Organitzat i planificat sota la nostra pròpia experiència.
PRODUCTE PROPI
Desde2.945,00 €2.745,00 €
Reserva
Consulta
Nombre completo*
Dirección De Correo Electrónico*
Su Consulta*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Por favor, acepta todos los términos y condiciones antes de continuar con el siguiente paso
Reservar
 • Habitació Doble2745 € per personaHora De Inicio: 08:00Disponible: 40 de los asientos
 • HABITACIÓ INDIVIDUAL2345 € + 498 € supl. Habitació IndividualDisponible: 3 de los asientos

Proceder De Reserva

Salvar A La Lista De Deseos

Añadir elemento a la lista de deseos requiere una cuenta

3745

Reserva amb Confiança


Millor Preu Garantit
Atenció al Client Disponible 24/7
Experiència En Tots E.ls Viatges i Excursions
Assegurança d’Assistència en Viatges i de Cancel·lació Incloses

Alguna Pregunta?


635.039.483

info@intermediatours/.com

7 personas están interesadas en este viaje

Proceder De Reserva